Niet alleen voor de handige hulpmiddelen voor de huishouding kun je bij Blokker terecht. Het bedrijf biedt ook Private Lease contracten aan. In eerste instantie werd alleen de Fiat 500 aangeboden, maar nu is het assortiment uitgebreid met de Peugeot 108 en de Volvo V40.

Blokker heeft voor de private lease actie de samenwerking gevonden met Privatelease.com. Via de online winkels van Blokker kan een contract worden afgesloten op basis van de duur van 36 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Van de drie auto’s die aangeboden worden is de Fiat 500 de goedkoopste met een prijs vanaf 199 euro per maand. De vijfdeurs Peugeot 108 heeft een vanafprijs van 209 euro en de Volvo V40 gaat vanaf 430 euro per maand mee naar huis. Uiteraard is in het maandbedrag alle kosten inbegrepen, zoals pechhulp binnen Europa, all-risk verzekering, motorrijtuigenbelasting en reparatie en onderhoud. Alleen de brandstof komt nog voor rekening van de klant.

Voor deze lease actie zijn de prijzen speciaal laag gehouden door de auto’s te voorzien van Privatelease.com bestickering. Indien gewenst kunnen de stickers weggelaten worden tegen een meerprijs van 20 euro per maand. Voor de Fiat 500 geldt een vrije keuze van kleur en type. De Peugeot 108 komt in de vijfdeurs Active-uitvoering. De Volvo V40 is een T2 Black Edition. Het in eigen beheer delen of verhuren van de auto’s is in het private lease contract toegestaan.

Vergelijkbare artikelen