Ook Skoda heeft de Private Lease omarmd en introduceert een eigen label. In het abonnement is alles inbegrepen behalve de brandstofkosten. De Private Lease via Skoda is daardoor eenvoudig en overzichtelijk.

Bij de Private Lease van Skoda blijft de auto eigendom van Skoda. Er is dus geen aanschafbedrag en maandelijks wordt alleen het gebruik van de auto betaald. In de overeenkomst bepaalt de koper zelf de duur van de overeenkomst en het aantal kilometers. In de prijs inbegrepen zijn alle kosten zoals verzekering, wegenbelasting, onderhoud en banden. Aan het eind van de looptijd kan de koper besluiten om de auto weer bij de Skoda dealer in te leveren of tegen de restwaarde de auto aan te schaffen.

Stichting Keurmerk Private Lease heeft de Skoda Private Lease erkend met het kwaliteitskeurmerk voor Private Lease. Het keurmerk geeft aan dat Skoda alle kosten op zich neemt die bij de eigendom van een auto komen kijken. De enige kostenpost die daarbij buiten beschouwing blijft is de brandstof. Die kosten zijn variabel doordat ze afhankelijk zijn van het feitelijk aantal gereden kilometers. Voor de gebruiker wel zo duidelijk; één maandelijks bedrag voor alles plus de rekening aan de pomp.